Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiskov (Google Analytics).
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov.
Akvarist februar 2007
  Tiskanje
 
Oblika primerna za tiskanje Oblika za tiskanje
"Sem Primož Lesjak, s Koroške. Z akvaristiko se resneje ukvarjam približno šest let. Imam tri akvarije in sicer 500 l. , 300 l. in gojitveni 120 l. akvarij.

Akvarist iz Koroške - ostrižniki
13.2.2007,

Akvarist iz Koroške nam je polepšal dan, poslal nam je izjemno lepo slike grbastoglave ustonoše, Cyphotilapia frontosa, Boulenger , 1906 iz jezera Tanganjika. In svojo predstavitev. Dobrodošel Primož na AKVAzinu.
"Sem Primož Lesjak, s Koroške. Z akvaristiko se resneje ukvarjam približno šest let. Imam tri akvarije in sicer 500 l. , 300 l. in gojitveni 120 l. akvarij. V 120 l. trenutno gojim Aequidens rivulatus - green terror, kateri mi zelo dobro uspevajo. V 300l. imam zelo lepe primerke malavijcev. V mojem najljubšem, 500l. akvariju pa so : dva oskarja Astronotus ocellatus, Cichlasoma synspillum, Aequidens rivulatus, Aequidens pulcher, Heros severum, Cichlasoma festae, Nandopsis (Cichlasoma) octofasciatum, dva plecota. Med njimi kraljuje tudi Cyphotilapia frontosa, ki pa je pravi velikan s cca. 30 cm, izredno lepih barv in posebnega karakterja . Ta prečudovita riba iz jezera Tanganika je samec, sedaj star približno tri leta z zelo lepo grbo na glavi, kar pa je pri tej vrsti ribe redkost."


Cichlid power press

Aequidens rivulatus - zelena akara (Green terror)

Astronotus ocellatus - Oskar

Cyphotilapia frontosa - grbastoglava ustonoša - Tanganjika

Heros sp. - pikasta pavlinka

Cichlasoma festae

Nandopsis octofasciatum - Jack Dempsey

Cichlasoma synspillum